Convenç al futur comprador des de les “Observacions” de l’anunci

14 de Gener del 2016

post_1

El camp “Observacions” de l’anunci d’habitatge és una secció a tenir molt en compte, ja que contribueix a generar sol·licituds dels usuaris. Des d’aquestes línies de text, has de transmetre a l’usuari una idea clara de quin tipus d’habitatge vens o llogues i, al mateix temps, despertar el seu interès perquè t’enviï una sol·licitud.

El camp “Observacions” descriu les principals característiques de l’immoble. Per això, és molt important que estigui escrit de forma correcta, concisa i sigui fidel a la realitat, perquè contribueixi a generar confiança a l’usuari. habitaclia t’ofereix diferents consells que et seran útils per estructurar la informació i crear la millor presentació escrita de l’immoble.

 

image-1_post1

Les “Observacions” han de començar amb la descripció general de l’habitatge. A continuació, cal donar dades sobre la zona en la qual es troba. Continuem detallant com està equipat l’habitatge. Finalment, cal destacar aspectes pràctics per a la seva adquisició o lloguer. La conclusió final conté allò que fa diferent aquest habitatge dels altres, és a dir, quin és el seu valor afegit.

L’assistència en el camp de les “Observacions” també inclou consells sobre l’ús de les majúscules en la redacció, amb la finalitat de facilitar la lectura i la comprensió de l’usuari, per atraure la seva atenció i animar-lo a voler visitar aquest immoble, formulant la seva sol·licitud d’informació.

Si necessites més informació sobre l’efectivitat del camp “Observacions”, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.