Quan t’ajuden, és més fàcil. Descobreix el nou anunci d’habitaclia.

17 de Novembre del 2015

post_1_c

Et presentem la nova campanya publicitària d’habitaclia: “Quan t’ajuden, és més fàcil, que podràs veure als mitjans de comunicació de Catalunya al llarg d’aquest mes de novembre.

La campanya té l’objectiu d’aconseguir atraure més usuaris al portal, que s’han de traduir en més visites als teus anuncis. El principal avantatge que reportarà a la teva empresa, com a client d’habitaclia, és que rebràs més sol·licituds de qualitat a la teva bústia de correu. En conseqüència, tindràs més possibilitats de tancar operacions de venda i de lloguer dels teus productes.

L’eslògan de la nova campanya, “Quan t’ajuden, és més fàcil”, transmet l’essència d’habitaclia: volem ajudar a les persones que busquen una nova casa a trobar-la de la manera més fàcil. L’argument diu que “aprendre a anar en bici és més fàcil quan t’ajuden i buscar casa és igual”.

Fins ara, habitaclia sempre s’havia publicitat a internet, amb anuncis en diferents plataformes de publicitat online. Aquesta és, per tant, la primera vegada que habitaclia fa el salt a la publicitat offline amb anuncis a la televisió, la ràdio, als autobusos de Barcelona i en tanques publicitàries en diferents estacions de ferrocarrils de Catalunya.

La campanya representa un nou pas endavant en la nostra trajectòria que volem compartir amb tu. “Amb aquesta campanya, els professionals que volen llogar i vendre immobles en poden treure beneficis per a la seva empresa”, afirma el director general d’habitaclia, Javier Llanas. “Posem l’accent en la transparència, en el fet de disposar d’informació més clara i a l’abast”, afegeix. “És un punt i seguit en una estratègia per aconseguir ser una mica millors per als nostres clients cada dia”, conclou.

En aquest enllaç, hi podràs veure l’anunci i d’altres materials audiovisuals. Desitgem que t’agradi.

Si vols saber més detalls sobre la campanya “Quan t’ajuden, és més fàcil”, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.