Premium +, també per a Obra Nova

21 de Febrer del 2018

A habitaclia treballem cada dia per oferir-te productes més avançats que t’ajuden a millorar els resultats de la teva publicació. Amb l’objectiu d’augmentar l’efectivitat dels teus anuncis al portal, fa uns mesos et presentàrem Premium +, que ara està també disponible per als anuncis de Obra Nova.

Premium + et permet assignar més d’un Premium a un mateix anunci d’Obra Nova perquè puguis millorar el seu posicionament en els llistats de cerca de la teva població o àrea d’influència.

Quan desitges impulsar la venda de determinades promocions, Premium + contribueix a augmentar la seva visibilitat i genera més oportunitats sobre aquests anuncis.

Així mateix, Premium + per Obra Nova t’ajuda a desmarcar-te dels anuncis Premium de la competència que estan situats a les primeres posicions dels llistats de cerca. Pots contractar tants Premium + com vulguis per pujar posicions.

Aquests són els avantatges de disposar de Premium + per Obra Nova:

L’EFECTIVITAT Pots marcar la diferència i aparèixer a la primera posició d’un llistat assignant tants Premium a un anunci com vulguis. Aconseguiràs millor posicionament si assignes més Premiums que la competència.

LA FLEXIBILITAT Pots assignar més d’un Premium en una mateixa promoció i canviar-ho a altres promocions tantes vegades com vulguis.

L’IMMEDIATESA Quan assignes més d’un Premium a un anunci d’Obra Nova, el posicionament és immediat. Podràs veure el canvi en el portal al moment.

Aquestes són les principals característiques que ha de tenir un anunci d’Obra Nova perquè sigui Premium:

• ha de tenir els m2 informats

• ha de tenir les observacions informades, com a mínim, amb cinquanta caràcters

• ha de tenir almenys quatre fotografies

• ha de tenir al menys una tipologia definida

Igual que els anuncis Premium, els anuncis Premium + són destacats amb una frase en negreta a la part inferior de la fitxa de l’anunci, que facilita el seu reconeixement per part de l’usuari.

Volem recordar-te que habitaclia disposa d’altres productes per augmentar la visibilitat dels teus anuncis, com l’anunci Destacat, l’anunci Oportunitat i el Mòdul Líder. Si vols més informació sobre aquests productes fes clic aquí.

Si necessites més informació sobre els anuncis Premium + per Obra Nova, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.