Minisite, el teu aparador a habitaclia.com

28 de Novembre del 2012

El minisite és una pàgina exclusiva per a la teva immobiliària que es troba dins d’habitaclia.com. Tant el text com la imatge de la teva empresa en aquest espai es poden personalitzar.

És important que el teu minisite contingui un text de presentació sincer, correcte i comprensible, que descrigui breument la personalitat de la teva empresa, la teva història i el teu producte. Aquest text ha de transmetre els teus valors i generar confiança a l’usuari. A través d’un enllaç, situat sobre el logotip, pot saltar al teu web corporatiu i, un cop allà, convertir-se en el teu client. És molt rellevant que aquestes línies, així com el logotip i les dades de contacte, siguin correctes i, si es produeixen canvis, siguin ràpidament actualitzats.

El minisite inclou també un mapa d’ubicació que localitza la teva oficina, a la part inferior. L’usuari té una idea clara d’on trobar-te, cosa que li aporta proximitat amb la companyia i l’anima a establir el primer contacte. Per això, sota el mapa, hi ha el formulari de contacte del minisite, que permet a l’usuari enviar la seva consulta en aquest mateix moment.

Com veus, el minisite és el teu aparador a habitaclia.com, un espai que has de “cuidar”, ja que et serveix per explicar qui ets com a empresa i per “lluir” tota la teva cartera d’immobles sense interferències d’altres immobiliàries. Cada dia més de cent mil usuaris visiten habitaclia.com, així que és molt important que la informació sobre la teva empresa figuri en bones condicions.

Com accedeix l’usuari:

• Des de qualsevol anunci d’immoble, fent clic al logotip de la part superior, a la dreta.
• Des de qualsevol anunci d’immoble, prement l’enllaç “Més anuncis d’aquesta oficina”, de la part inferior.
• Des del directori d’immobiliàries de la població, fent clic al logotip.

Com personalitzar el minisite:
Aquest espai el pots personalitzar tu mateix en uns senzills passos que descrivim a continuació.

Des habitaclia.com:
• El text de presentació de la teva empresa es pot personalitzar des de l’àrea privada professional.
• Cal accedir a l’espai “On rebré les meves sol•licituds?”.
• Des d’aquí també es pot afegir la direcció perquè es visualitzi en un mapa.

Des Immofusion:
• El text de presentació de la teva empresa es pot personalitzar des de l’àrea de gestió al menú opció “Internet” accedint a “Gestió minisite”.
• Des d’aquí també es pot afegir la direcció perquè es visualitzi en un mapa.

Si necessites més informació sobre el minisite o no en tens i el vols contractar, no dubtis en trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.