Millora la posició del teus anuncis amb Premium +

4 de Juliol del 2017

habitaclia treballa per augmentar l’efectivitat dels teus anuncis dins del portal. És per això que hem afegit noves característiques als anuncis Premium per que puguis millorar el posicionament dels teus anuncis als llistats de cerca de la teva població o àrea d’influència. Es tracta de Premium +, que et permet assignar més d’un Premium a un mateix anunci.

Premium + respon a la necessitat de potenciar la visibilitat de determinats anuncis sobre els que vols impulsar més encara la venda o el lloguer. Al mateix temps, Premium + contribueix a diferenciar-te de la competència que també té anuncis Premium situats a les primeres posicions dels llistats de cerca de les zones més demandades. Així, pots contractar tants Premium + com vulguis per pujar posicions.

Aquests són els avantatges que et dóna disposar de Premium +:

L’EFECTIVITAT Pots marcar la diferència i aparèixer a la primera posició d’un llistat assignant tants Premium a un anunci com necessitis. Aconseguiràs millor posicionament si assignes més Premiums que la competència.

LA FLEXIBILITAT Pots assignar més d’un Premium a un mateix immoble i canviar-lo a d’altres immobles tantes vegades com vulguis.

LA IMMEDIATESA Quan assignes més d’un Premium a un anunci, el posicionament és immediat. Podràs veure el canvi al portal al moment.

Recordem quines són les principals característiques que ha de tenir un immoble per què sigui Premium:
•    ha de tenir els m2 informats
•    ha de tenir les observacions informades, com a mínim, amb cinquanta caràcters
•    ha de tenir com a mínim quatre fotografies

Igual que els immobles Premium, els anuncis Premium + són destacats amb una frase en negreta en la part inferior de la fitxa de l’anunci, que facilita el seu reconeixement per part de l’usuari.

Volem recordar-te que habitaclia disposa d’altres productes per augmentar la visibilitat dels teus anuncis, com l’anunci Destacat, l’anunci Oportunitat i el Mòdul Líder. Si vols més informació sobre aquests productes fes clic aquí.

Si necessites més informació sobre els immobles Premium +, no dubtis en trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.