Més a prop del comprador, amb les alertes

29 de Juny del 2015

post_3

La Sílvia i el Joan estan buscant una casa amb quatre habitacions i jardí als afores de Girona. El pis on estan, que té 65 metres, se’ls ha quedat petit ara que la Cristina i la Núria comencen a ser grans.

Han fet una cerca a habitaclia, filtrant pels barris de Girona que més els agraden, fins a trobar un llistat de cases que encaixa amb les seves preferències.

A l’esquerra del llistat, tenen l’opció de crear-se una alerta d’anuncis similars amb el filtre de quatre habitacions. D’aquesta manera, habitaclia els enviarà un email periòdic (setmanal, diari) amb anuncis que tenen característiques similars a les que han triat. Aquesta és l’alerta de llistat.

A la zona de Fontajau, els ha agradat especialment una casa adossada. Se’ls escapa una mica el preu, així doncs, han decidit crear una alerta sobre aquest anunci. A partir d’ara, habitaclia els enviarà un email si aquest anunci es modifica o baixa de preu. Aquesta és l’alerta d’anunci.

Parlem, doncs, d’alertes, responent a les vostres qüestions sobre aquest servei d’habitaclia.

Màxima visibilitat per als teus anuncis

Les alertes són una manera molt directa d’ajudar les persones que cerquen a trobar una nova casa. Els usuaris que les reben ja han fet la cerca prèviament i sabem que estan interessats en obtenir aquesta informació. És per això que les alertes són un servei d’habitaclia molt ben valorat entre els usuaris que cerquen habitatge.

Amb les alertes intentem aportar la màxima visibilitat als teus anuncis. És per això que t’aconsellem que revisis periòdicament la teva publicació. És important que actualitzis sovint la informació que conté i miris de modificar-la i millorar-la. En aquest enllaç, et donem pistes per augmentar la qualitat dels teus anuncis.

Més de 2.300.000 alertes

Actualment, habitaclia té actives més de 2.300.000 alertes. Com dèiem, no es tracta d’un enviament massiu, si no selectiu. Cada usuari demana rebre en les alertes el tipus d’habitatge que desitja, el que està buscant. Els immobles que apareixen en les alertes reben més visites i, en conseqüència, tenen més possibilitats de ser venuts o llogats en un breu període de temps.

També és molt rellevant per a tu saber que les alertes t’ajuden a donar a conèixer la teva marca de forma gratuïta. Quan l’usuari visualitza un anunci de la teva cartera de productes des d’una alerta, es troba a un clic de la teva pàgina exclusiva a habitaclia o minisite. Allà, podrà navegar entre tots els teus productes.

Com pots saber si els teus anuncis apareixen en les alertes?

Des de la teva àrea privada a habitaclia:
Dins de la fitxa de l’immble, a l’àrea de control, fes clic a Veure estadístiques. En aquest espai veuràs quantes vegades ha aparegut l’anunci dins les alertes dels usuaris.

estadistiques

Des de la teva àrea privada a Inmofusion:
A la secció “Internet” de la barra superior, accedeix a “Estadístiques d’anuncis actius”. A la dreta del llistat, a l’icona “Més informació”, obre la taula d’estadístiques. Aquí es pot veure quantes vegades ha aparegut l’anunci dins les alertes dels usuaris.

estadistiquesInmofusion

Si necessites més informació sobre aquest tema, no dubtis en trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.