Les oportunitats del sector de la construcció al Congrés APCE

26 de juny del 2018

Aquest dijous 28 de juny se celebra a Madrid el congrés anual de l’Associació de Promotors Constructors d’Espanya (APCE). Sota el títol ‘Inmobiliario: Un sector de infinitas oportunidades’, reunirà més de 800 assistents al Palau dels Congressos.

Representants de promotores nacionals i internacionals i professionals del sector de tot el país analitzaran el moment actual de la construcció, així com les oportunitats que es presenten en la indústria immobiliària en els propers anys.

El Congrés abordarà les principals dificultats del sector residencial, com la falta de mà d’obra, l’excessiva fiscalitat i l’accés al primer habitatge. Es debatrà sobre el finançament i la seguretat jurídica, com a claus del futur del sector, i es parlarà també d’urbanisme i sostenibilitat.

El congrés comptarà amb la participació del conseller delegat de Neinor Homes, Juan Velayos, l’expert en dret urbanístic i consultor, Felip Iglesias, el president de Tinsa, Ignacio Martos, la directora gral. de negoci de Via Célere, el vicepresident de CBRE Espanya, Javier Kindelan, el president de la Sareb, Jaime Echegoyen, la directora d’estudis i assumptes públics de Fotocasa, Beatriz Toribio, i l’economista de CaixaBank, Judit Montoriol-Garriga, entre d’altres experts.

La inauguració del Congrés comptarà amb la participació Sra. Rosalía Gonzalo López, Consellera de Transports, Habitatge i Infraestructures de la Comunitat de Madrid, i amb D. Juan Antonio Gómez-Pintado, president de APCEspaña.

Mig segle de l’APCE

A la nit, APCE celebra els seus 50 anys amb un sopar commemoratiu on es reconeixerà a la Universitat Politècnica de Madrid com a entitat formadora de professionals del sector immobiliari.