La ubicació exacta de l’immoble contribueix a rebre sol·licituds de més qualitat

29 de Gener del 2016

post_3

La ubicació de l’immoble és una dada molt rellevant per a les persones que estan buscant casa a habitaclia. Els usuaris valoren conèixer en primer lloc on està l’habitatge que els agrada.

Així que la ubicació és un dels primers filtres que realitzen en buscar. És per això que, a habitaclia, continuem treballant en la millora dels mapes de cerca, un projecte ampli en el qual estem col·laborant amb tu, com a agent immobiliari expert en la teva zona.

Amb l’objectiu d’oferir un servei de més qualitat, seguim realitzant la divisió per zones dels mapes de les diferents poblacions, que contribueix a millorar el procés de cerca dels teus immobles.

En mostrar les zones o barris dels municipis, la cerca pot ser més fàcil i més concreta. Així, habitaclia resulta també més útil per als que estan buscant casa. Les millores que estem realitzant estan pensades per ajudar a l’usuari a que trobi el teu immoble de forma més ràpida i senzilla.

És per això que et recomanem que, sempre que sigui possible, mostris la direcció de l’immoble que vas a posar a la venda o lloguer.

Volem recordar-te que a habitaclia pots triar la forma en què l’usuari visualitzarà la direcció de l’immoble:

Pots escriure l’adreça exacta, és a dir, el carrer i el número on es troba l’immoble. Aquesta informació aporta qualitat a l’anunci, li dóna versemblança i fiabilitat.

Només el carrer on es troba l’immoble, sense especificar el número.

Només el barri o zona on es troba l’immoble.

Aquests són els avantatges d’escriure l’adreça completa de l’immoble:

Rebràs sol·licituds de més qualitat. Quan l’usuari envia una sol·licitud a un immoble que pot veure situat al mapa està segur que el pis l’interessa.

Ajudes a crear confiança també cap a la teva empresa. Veure el pis situat en el lloc concret on es troba genera confiança també cap a l’empresa que el comercialitza. La persona interessada pot decidir amb més tranquil·litat enviar-te la sol·licitud i fins i tot, posar-se en contacte amb tu.

És útil per a l’usuari. Quan escrius la direcció exacta de l’immoble, aquest apareix ubicat al mapa. Com dèiem més amunt, l’usuari se sent més segur a l’enviar la sol·licitud d’interès, perquè coneix amb detall aquesta dada tan valorada.

En realitzar una cerca, l’usuari pot triar veure els immobles en format de llistat o bé distribuïts sobre el mapa. D’aquesta manera, els teus productes estan encara més a prop dels possibles compradors que miren en aquesta zona. Quan navega, els immobles disponibles es van desplegant sobre el mapa, així, va descobrint l’oferta de la zona. De nou, resulta molt important per a tu que tots els teus anuncis tinguin escrita l’adreça exacta, perquè puguin aparèixer situats al mapa. Si no vols que es vegi la direcció, els anuncis apareixen al mapa sense ubicació específica.

Si necessites més informació sobre aquest tema, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.