La importància de tenir els teus immobles ben situats sobre el mapa

20 de juny del 2018

Els mapes són un dels filtres més utilitzats pels usuaris per buscar el seu nou habitatge. Després de l’operació i el tipus d’immoble, el tercer filtre és el lloc on busquen.

La localització d’un immoble és un factor fonamental per a prendre la decisió de comprar o llogar un habitatge. Ara, volem recordar-te la importància de tenir tots els teus immobles ben situats en els mapes d’habitaclia.

habitaclia segueix treballant en la millora dels mapes. Així, la divisió per zones de les diferents poblacions és un projecte que, iniciat fa ja alguns anys, segueix en continu desenvolupament.

Els mapes de habitaclia estan pensats perquè l’usuari pugui navegar per ells de forma intuïtiva i les divisions per zones estan orientades a millorar l’experiència de cerca de l’usuari.

La zonificació dels mapes de les diferents poblacions contribueix a millorar el procés de recerca de les teves immobles.

En mostrar les zones o barris dels municipis amb detall, la recerca dels pisos és més concreta, més fàcil, més ràpida per a les persones que estan buscant. Així, habitaclia també resulta més útil i d’ajuda per a ells.

Tenir el camp de la direcció informat per tots els teus immobles millora el procés de recerca i aporta qualitat als teus anuncis. Així mateix, et recomanem que revisis els teus immobles publicats per poder esmenar possibles errors d’ubicació.

A habitaclia, tu tries com vols que es visualitzin els teus immobles al mapa:

Que es mostri l’adreça exacta: el carrer, el número i la població on es troba l’immoble. Aporta qualitat i fiabilitat a l’anunci. També genera més confiança a l’usuari per enviar una sol·licitud si el pis li interessa.

Només el carrer on es troba l’immoble, sense especificar el nombre.

Només el barri o zona on es troba l’immoble.

Si necessites més informació sobre aquest tema, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.