La gestió de les sol·licituds d’habitaclia

6 de juliol del 2018

Anem a parlar de nou de la gestió de les sol·licituds perquè creiem que és de vital importància per al teu negoci. La gestió de les sol·licituds que t’arriben de habitaclia et dóna informació de valor de l’usuari, t’aporta pistes sobre el seu perfil com a client i et dóna informació sobre el tipus d’immoble en el qual està interessat.

Però … qui hi ha darrere de la sol·licitud?

Després d’una sol·licitud, sempre hi ha un client potencial: un usuari interessat en un immoble de la teva cartera. Està desitjant entrar en contacte amb tu, ja que figures com el professional immobiliari al càrrec de la venda o lloguer de l’esmentat immoble. L’usuari o usuària està esperant una resposta, encara que l’immoble ja s’hagi llogat o venut, espera que li diguis alguna cosa del pis que li interessa. Com ja saps, és molt important per al teu negoci immobiliari que contesti a totes les sol·licituds que t’arriben de habitaclia.

Què t’ofereix la pàgina de sol·licituds de habitaclia?

Filtres per classificar-les i ordenar-les

Pots localitzar les sol·licituds per la referència de l’immoble o per la data, i les pots classificar per estat: les que estan pendents, les que has contestat, les que has de tornar a trucar, les que volen visita i les descartades. Classificant amb aquests criteris, és més fàcil per a tu tenir un control sobre cadascuna. També pots marcar-les com a correu brossa.

– Pots valorar les sol·licituds, des de 1 estrella, quan les dades de contacte són incorrectes o insuficients, a 4 estrelles, si és una sol·licitud completa i la respondràs de seguida.

L’índex de resposta de sol·licituds, que t’indica el que els usuaris opinen sobre el teu temps de resposta a les seves sol·licituds.

Quina informació et aporten aquestes dades?

– GRAU D’INTERÈS DE L’USUARI. No és el mateix que t’hagi enviat una única sol·licitud que diverses cap a diferents immobles de la teva cartera.

– TIPUS D’IMMOBLE PREFERIT, observant els immobles diferents de la teva cartera que han rebut alguna sol·licitud d’aquest usuari.

– generes MÉS CONFIANÇA a l’usuari si li respons en un marge de temps breu. Si passen els dies i no rep una resposta, l’usuari se sentirà frustrat i decebut.

Recorda

Cada sol·licitud és una oportunitat de negoci.

Darrere de cada sol·licitud hi ha un client potencial.

És important respondre TOTES les sol·licituds com més aviat millor.