Hem fet millores a la teva àrea privada professional

20 de Octubre del 2015

post_1

Amb l’objectiu que cada cop sigui més fàcil per a tu treballar amb habitaclia, hem introduït algunes millores en la teva àrea privada de professional. Tenim la voluntat de simplificar-ne la gestió, oferint-te solucions perquè puguis classificar els teus immobles d’una forma pràctica i senzilla.

Hem escoltat els teus comentaris i suggeriments sobre el funcionament de l’àrea privada dels professionals i per això hem introduït els següents canvis:

A LA LLISTA DELS IMMOBLES QUE TENS PUBLICATS A HABITACLIA

imatges_5-2014

Si fas un cop d’ull a la llista de tots els immobles que tens publicats a habitaclia, veuràs algunes novetats que et volem explicar:

–    Hi trobaràs una nova columna referent a la qualitat dels immobles, que et permet ordenar-los segons aquest criteri de més a menys. Per què, a simple vista,  tinguis una idea clara dels immobles que necessiten millorar la qualitat. Aquí et donem alguns consells per fer els teus anuncis més atractius.

–    Hem afegit també la columna d’estat, que et permet llistar els immobles segons el seu estat actiu, baixa o caducat. Així pots localitzar ràpidament els que estan de baixa o caducats i gestionar-los per què estiguin actius.

–    Una tercera nova columna respon a la data de modificació. Quan modifiques les característiques d’un immoble, el sistema grava la data i tu la pots visualitzar. Així, és més senzill identificar els immobles que has modificat recentment i els que necessiten ser “refrescats”. Això t’ajudarà a mantenir tota la teva publicació actualitzada i afavorirà que els usuaris es fixin més en els teus productes.

AL LLISTAT DE SOL·LICITUDS QUE HAS REBUT

imatges_5-2014_2

Hem fet millores també en el llistat de sol·licituds per què sigui més còmode per a tu gestionar-les. En aquest llistat, hem inclòs la columna referent a l’operació – venda, lloguer i venda i lloguer – per tal que puguis visualitzar els immobles que han rebut sol·licitud segons aquest criteri i puguis tenir un control més exhaustiu de les sol·licituds que reps.

A habitaclia, ens esforcem per poder oferir-te un servei millor. Tenim el compromís de millorar perquè la gestió a habitaclia sigui cada cop més còmoda per a tu. Per això, desenvolupem noves funcionalitats que millorin la nostra aportació de valor amb tu.

Si necessites més informació sobre aquest tema, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.