Hem aplicat noves mesures de seguretat

14 de setembre del 2017

L’equip d’habitaclia estem treballant cada dia per millorar la seguretat del portal. Així, les últimes setmanes hem portat a terme diferents accions que augmenten la seguretat de les comunicacions entre els usuaris i els professionals immobiliaris i també la seguretat de les dades de la teva àrea privada de client.

Heus aquí les mesures que aporten seguretat que estem aplicant a habitaclia:

 

Navegació segura

habitaclia ha adoptat el protocol de web segura tant al portal com a la teva àrea privada de client. Si t’hi fixes a la barra d’adreça d’habitaclia, hi ha una “s” afegida rere “http”, que respon a “seguretat”.

Aquest protocol és àmpliament utilitzat a Internet per a comunicacions en què la seguretat és important, com ara transaccions de pagaments i accés a sistemes informàtics corporatius. De fet, es fa servir per a qualsevol servei d’internet que requereixi l’enviament de dades personals o contrasenyes.

El protocol https encripta la informació que envies i reps en el teu navegador i així no pot ser interceptada ni descodificada per altri.

 

Autenticació en dues passes

Com ja deus saber, ara ja no és suficient amb crear-se una contrasenya “difícil”, amb lletres, números i símbols alfanumèrics, ja que els hackers tenen mètodes per poder esbrinar-la. La millor opció és afegir-hi una nova capa de seguretat i aquesta és la funció de l’autenticació en dues passes.

Amb l’objectiu d’evitar que altres persones puguin entrar amb les teves dades al teu compte a habitaclia, hem aplicat l’autenticació en dues passes en el procés d’entrada a habitaclia.

Fins ara, habitaclia et demanava el nom d’usuari i la contrasenya per entrar a la teva àrea privada de professional. Doncs bé, a partir d’ara, a més hauràs d’introduir també un codi que t’enviarem a l’adreça d’email que hagis registrat amb nosaltres.

Aquesta verificació en dues passes es portarà a terme cada vegada que hi accedeixis des d’un dispositiu diferent, cada cop que hi accedeixis des d’un navegador diferent i cada vegada que esborris les cookies del teu navegador.

Aquest codi només el tindràs tu, ningú més podrà tenir-lo ni interceptar-lo. Així ens assegurem que ets tu, i només tu, qui accedeix a la teva àrea privada.

 

Control de la gestió de dispositius

La opció “Gestió de dispositius” et permet tenir controlats quins aparells o dispositius es connecten a la teva àrea privada a habitaclia.  Aquesta funcionalitat, que va ser introduïda per Google fa uns anys, s’ha revelat realment útil com a mesura de seguretat.

Des d’aquesta pantalla, podràs veure els dispositius i navegadors que tenen accés a la teva àrea privada de professional i quan vas donar-hi accés. De manera que si un equip que no reconeixes s’ha connectat al teu compte, pots eliminar-lo a l’instant i canviar la contrasenya per evitar que torni a succeir.

A més de prevenir problemes de seguretat, també et servirà per eliminar equips antics que ja no tens, connectats a les teves dades, i que, segurament, hauran passat a mans d’altres.

Si necessites més informació sobre les noves mesures de seguretat que hem aplicat a habitaclia, no dubtis en trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.