habitaclia segueix millorant els mapes de cerca

28 de Setembre del 2015

post_3

Amb l’objectiu d’oferir un producte de més qualitat, habitaclia segueix treballant en la divisió per zones dels mapes de les diferents poblacions. Es tracta d’un projecte ampli que contribueix a millorar el procés de cerca dels teus immobles.

En mostrar les zones o barris dels municipis amb detall, la cerca dels pisos pot ser més concreta. Així, habitaclia també resulta més útil per als que estan buscant casa.

Les poblacions es divideixen en zones o barris, segons els criteris de cerca més habituals que duen a terme els usuaris i també segons les característiques pròpies de cada zona. Les millores que estem realitzant estan pensades per ajudar a l’usuari a que trobi el teu immoble amb més facilitat, de forma més ràpida i senzilla.

Com et vam informar fa algunes setmanes, també estem introduint la vista mapa, que ofereix una distribució geogràfica dels pisos sobre la zona en la qual està buscant l’usuari. D’aquesta manera, ampliem la forma de cerca dels teus productes, que estaran més a prop dels possibles compradors que miren en aquesta zona.

post_3-1

Si necessites més informació sobre aquest tema, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.