habitaclia participa a la diada de Sant Jordi

25 de abril del 2018

Aquest any, habitaclia ha participat a la diada de Sant Jordi 2018 i ho ha fet obsequiant amb roses als passatgers del transport públic de Barcelona.

En un dia tan rellevant per als catalans i per a tots els amants de les roses i els llibres, habitaclia ha trobat la manera d’acostar-se a les persones i poder compartir aquest moment. Mira el video que resumeix l’acció. 

Molts dels usuaris que varen trobar la rosa d’habitaclia van mostrar el seu agraïment a les xarxes socials, compartint el moment amb una fotografia amb el hashtag #momentsvitals.

Aquesta acció s’emmarca dins de l’actual campanya de publicitat, que mostra moments vitals en què les persones podem buscar un nou espai per viure. Parelles que van a viure plegats, una altra que pren camins per separat, un noi que comença una nova feina, una família que espera un fill i una altra que necessita més espai… En moments així, habitaclia acompanya les persones i les ajuda a prendre la millor decisió. Aquest és l’enllaç a l’anunci d’habitaclia.

En total, habitaclia ha repartit sis mil roses al Trambaix i a les estacions de FFCC de Sarrià i Plaça de Catalunya de Barcelona. Diversos mitjans de comunicació es van fer ressò de la nostra iniciativa, com La Vanguardia.