habitaclia estrena una nova campanya de publicitat a Catalunya, la Comunitat Valenciana i Múrcia

22 de Gener del 2018

Amb el nou any, arriba també una nova campanya de publicitat d’habitaclia, que es podrà veure a tot Catalunya, la Comunitat Valenciana, Múrcia i les xarxes socials al llarg del 2018. Aquesta nova campanya manté el mateix eslògan que l’anterior, “Quan t’ajuden és més fàcil”, que es va estrenar el desembre de 2015.

En aquests dos anys i escaig, habitaclia ha crescut molt però la seva essència no ha canviat, allò que ens distingeix de la competència i que ens ha fet diferents en tots aquests anys de tracte amb tu. habitaclia segueix essent el portal immobiliari que ajuda les persones a buscar casa seva i als professionals immobiliaris amb la comercialització dels seus productes.

L’equip humà que hi treballem ho fem amb les mateixes ganes d’esforçar-nos per millorar cada dia, per oferir-te eines pràctiques i intuitives i amb l’esperit d’ajudar-te en l’èxit de la teva empresa.

Moments vitals on regna la il·lusió

La nova campanya mostra moments vitals en què les persones busquen un nou espai per viure: parelles que van a viure plegats, una altra que pren camins per separat, un noi que comença una nova feina, una família que espera un fill i una altra que necessita més espai. Són moments clau on habitaclia acompanya les persones i les ajuda a prendre la millor decisió.

La campanya es podrà veure i escoltar a les principals televisions i ràdios catalanes, així com al transport públic de Barcelona ciutat. A la Comunitat Valenciana i Múrcia també es podrà veure online, en exteriors i escoltar-se a la ràdio.

Desitgem que t’agradi!