Fotografies i videos: importants eines de venda

28 de maig del 2018

A hores d’ara, ningú posa en dubte la importància de la imatge a internet. Tenir bones fotografies i vídeos de les teves immobles a habitaclia atrau més visites als teus anuncis i genera més interès entre els usuaris, que es pot traduir en rebre més sol·licituds i, fet i fet, contribueix a incrementar el teu negoci immobiliari.

Les imatges són una part essencial d’un anunci immobiliari. Tant si són fotografies o vídeos, els usuaris van sempre a veure les imatges que mostren l’immoble que els interessa. Després de conèixer dades com el preu o els metres quadrats, les imatges poden ser definitives perquè l’usuari s’animi a enviar una sol·licitud.

Les fotografies ajuden a conèixer l’estat general de l’habitatge. Els vídeos aporten encara més realisme a l’immoble i els possibles compradors o llogaters poden veure amb més claredat les seves característiques.

Així que és molt rellevant per a la teva empresa immobiliària que pugis tantes fotografies i vídeos de qualitat com puguis de tots els immobles que publiques a habitaclia. En aquest sentit, et donem les claus per fer els teus anuncis més atractius. També pots consultar els articles sobre com millorar les teves fotografies sense invertir més.

Com a professional, els beneficis de disposar de bons reportatges fotogràfics i vídeos dels teus immobles són molts i en aquest article et donem alguns consells per aconseguir-los.

Aquestes són els avantatges de disposar de bones fotografies i vídeos dels teus anuncis immobiliaris habitaclia:

1 Els teus anuncis atrauran més visites

Les imatges bones “venen”. Així, els habitatges que es publiciten amb fotografies i vídeos de qualitat atreuen més visites.

2 Milloraràs la imatge i el posicionament de la teva empresa

Oferir bones imatges dels teus productes immobiliaris contribueix a generar una bona imatge de la teva empresa. Presentar el teu immoble amb vídeos i reportatges fotogràfics professionals, aporta prestigi a la teva marca.

Les imatges de qualitat transmeten professionalitat i confiança al possible comprador

3 Et diferenciarás de la competència

Disposar de fotos i vídeos de qualitat per publicitar els teus productes immobiliaris t’ajudarà a diferenciar-te de la resta d’agències immobiliàries que no inverteixen en aquest recurs per a la venda.

La qualitat de les imatges reverteix en la qualitat dels teus anuncis a habitaclia i en la percepció general de qualitat i fiabilitat de la teva empresa immobiliària.