Estem millorant la gestió de la teva àrea privada des de dispositius mòbils

20 de Març del 2017

La connectivitat a internet des de dispositius mòbils és un hàbit que segueix en augment. Cada vegada més persones es connecten a habitaclia per buscar la seva nova casa des de diferents plataformes mòbils.

A habitaclia fa temps que treballem perquè la gestió de la teva àrea privada de professional sigui més còmoda i accessible per a tu des de qualsevol dispositiu. El nostre objectiu és que totes les accions que pots fer com a client des del teu ordinador de taula, les puguis fer també des de qualsevol altre dispositiu.

Així, estem adaptant la teva àrea privada de professional per què sigui responsiva, és a dir, la seva grandària s’adaptarà i optimitzarà l’ample de la pantalla amb la que et connectis.

Aquest és un projecte en desenvolupament, és a dir, en els propers dies seguirem millorant totes les pàgines de la teva àrea privada perquè sigui més fàcil gestionar els teus immobles des d’un dispositiu mòbil.

Si necessites més informació sobre aquest tema, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.