Destaca la teva empresa o promoció a les cerques del teu municipi

9 de Octubre del 2015

post_1

Hem creat un nou producte perquè sigui més fàcil per a tu vendre o llogar els teus immobles. Et presentem el nou bàner en el municipi, que anuncia la teva marca dins del mapa del municipi on desenvolupes la teva activitat empresarial.

Com saps, els últims mesos hem estat treballant per millorar els mapes dels municipis i els hem dividit en zones o barris. El nostre objectiu és posar-li les coses més fàcils a les persones que estan buscant una nova casa a habitaclia.

Les poblacions es divideixen en zones o barris, segons els criteris de cerca més habituals que duen a terme els usuaris i també segons les característiques pròpies de cada zona. Les millores que estem realitzant estan pensades per ajudar a l’usuari a que trobi el teu immoble amb més facilitat, de forma més ràpida i senzilla. És per això que creiem que tu també, professional immobiliari, pots beneficiar-te de forma clara d’aquesta millora.

Aquests són els avantatges que representa per a la teva empresa el nou bàner al municipi:

–    IMPACTA TOTES LES PERSONES QUE BUSQUEN EN EL TEU MUNICIPI

Amb el nou bàner al municipi, totes les persones que van a cercar en aquesta població veuran la teva marca, són impactades amb el teu anunci.

–    ACONSEGUEIX LA MÀXIMA VISUALITZACIÓ DE LA TEVA MARCA

El nou espai publicitari et permet fer encara més visible la teva marca o promoció, ja que està situat a les primeres pantalles de cerca per a tots els usuaris del municipi.

–    POTENCIA EL VINCLE AMB EL TEU TERRITORI

El bàner en el mapa del municipi amb el logotip de la teva empresa potencia el vincle de la teva marca amb el territori on apareix. D’aquesta manera, per als milers d’usuaris que busquen en aquesta població esdevens una immobiliària de referència a la seva zona.

–    MÉS CONTACTES I DE MÉS QUALITAT PER A LA TEVA EMPRESA

El nou bàner permet una navegació més directa fins a la població que l’usuari està cercant i això t’ajuda a generar més contactes i de més qualitat per a donar sortida als teus productes.

El bàner en el municipi es pot contractar tant per a immobles de segona mà com per a promocions d’obra nova.

Si necessites més informació sobre el nou bàner, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.