Coneix el mòdul líder d’habitaclia, la teva tanca publicitària al portal

10 de Juny del 2015

post_1

Vols ser el més vist de la teva població? Vols posicionar-te com la immobiliària de referència i destacar com el líder de la zona? Vols obtenir la màxima visualització?

El mòdul líder està orientat a les agències immobiliàries que volen posicionar-se com referents en el seu municipi. Clarament, representa un salt qualitatiu per a l’agència que el té. Se situa en un lloc de màxima visualització per als usuaris: la cinquena posició de la llista de resultats. En municipis on hi ha més competència, disposar del mòdul líder marca la diferència.

Aquests són els avantatges directes que obtindràs amb el mòdul líder d’habitaclia:

– Com si estiguessis anunciant-te en el millor lloc del carrer principal de la teva població.

El mòdul líder se situa en una posició privilegiada dins de la llista dels resultats de cerca de l’usuari.

Per a cada municipi, només hi ha quatre mòduls líder: dos, a les llistes de cerca d’immobles a la venda i dos, en les de lloguer.

El mòdul líder apareix en totes les pàgines senars i totes les parelles amb rotació diària. Per exemple, si un mòdul líder apareix avui en totes les pàgines senars i un altre, en totes les parelles, l’endemà succeirà a l’inrevés.

– Destaca la teva marca com a líder a la teva població.

El mòdul líder té la mateixa mida que un immoble de la llista de cerca. Està format per un bàner de 300 x 100 ideal per a promocionar la teva marca, més tres espais on pots posar tres immobles diferents, segons els teus interessos.

Des de la teva àrea privada, pots canviar fàcilment els immobles que vols que apareguin en el mòdul líder, que es mostraran de forma immediata. Quan l’usuari fa clic al bàner és dirigit a la teva pàgina d’empresa dins de habitaclia. Quan fa clic als immobles que has destacat, és dirigit fins a la fitxa de l’immoble que hi ha dins del portal.

Si vols saber més sobre els seus avantatges i el seu funcionament, fes clic en aquest enllaç.

Si necessites més informació sobre el mòdul líder, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.