Com puc millorar els resultats del meus anuncis?

17 de Desembre del 2014

post3

Una de les preocupacions més habituals dels clients d’habitaclia.com es què fer per millorar la qualitat dels anuncis i així obtenir un millor posicionament a la llista de resultats.

És per això que ara recuperem aquest article, on expliquem diferents accions que pots portar a terme perquè els teus anuncis cridin l’atenció dels usuaris i augmentin el nombre de sol•licituds que reps.

Així, el format dels anuncis d’habitaclia.com esta dissenyat per atraure les mirades dels nombrosos usuaris que ens visiten cada mes. Tots ells són compradors o llogaters potencials.

La fitxa de l’immoble, amb les seves seccions, vol aconseguir que rebis el màxim nombre de sol•licituds d’informació. De vegades, però, passa que un anunci no en rep gaire comparat amb d’altres, de característiques similars.

La clau radica en fer els anuncis el més atractius que puguis. Exposem aquí alguns elements i accions que faran que el teu anunci augmenti el seu poder d’atracció sobre els milers d’usuaris que vénen a habitaclia.com a buscar el seu habitatge.

1    INFORMA L’ANUNCI

 9

–    QUANTITAT

Posa-hi tanta informació com sigui possible. Un anunci que rep moltes sol•licituds i un altre que no en rep tantes, poden presentar diferències importants pel que fa a la quantitat d’informació que ofereixen.

–    QUALITAT

Proporciona la millor informació possible de l’habitatge que poses a la venda o en lloguer. Totes les dades que escriguis a la fitxa de l’anunci augmenten la seva qualitat i influeixen en la quantitat de contactes de valor que generarà. Pel contrari, si hi manca informació, es pot generar confusió i contactes de poca qualitat. Quanta més informació de qualitat aportis a l’anunci, millor posicionat apareixerà a les llistes de resultats.

–    ACTUALITZADA

Cal que la informació dels anuncis estigui actualitzada, sobre tot el preu, que pot quedar desfasat en poc temps. Troba un anunci amb informació de fa diversos mesos, genera desconfiança a l’usuari. Seguirà a la venda el pis?, es preguntarà.

–    COMPLETA

Evita deixar en blanc cap camp d’informació. Recorda que els usuaris quan estan cercant un immoble apliquen filtres per característiques, com per exemple: si la casa té ascensor, pàrquing o terrassa…  Si deixes un camp en blanc o sense especificar-lo, aquell anunci pot no aparèixer en el llistat de cerca filtrat.

2 SITUA’T EN EL MAPA

10

–    ÚTIL

Afegeix el mapa amb la ubicació geogràfica de l’immoble a la fitxa. És molt útil per a l’usuari i l’ajuda a saber si l’immoble compleix amb els requisits que desitja. Això contribueix a generar contactes de qualitat. Tingues en compte que la ubicació és el filtre més utilitzat.

–    EXACTE

És molt recomanable que informis l’adreça exacta de l’immoble per obtenir un rendiment òptim de l’anunci. Pots triar la manera com es visualitzarà aquesta informació:
o    L’adreça exacta: el carrer i el número on es troba l’immoble. Aquesta informació dóna qualitat, versemblança i fiabilitat a l’anunci.
o    Només el carrer on es troba l’immoble, sense especificar el número.
o    Només el barri o zona on es troba l’immoble.

3 SIGUES DIFERENT

–    EL DESTACAT

Fes saber als usuaris perquè aquest immoble és diferent i millor que els altres quan aparegui en la llista de resultats. Emfatitza els aspectes més rellevants en una línia que serveix de titular de l’anunci.

–    LES OBSERVACIONS

11

Descriu les principals característiques de l’immoble. En aquesta secció, habitaclia.com t’ofereix consells per estructurar la informació i crear la millor presentació escrita de l’immoble.
Perquè contribueixi a generar sol·licituds, sigues concís i fidel a la realitat. Mira de transmetre a l’usuari una idea clara de quin habitatge vens o llogues per despertar el seu interès.
Evita les majúscules, està comprovat que són més lentes de llegir.

4 UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES

12

–    DESCRIPTIVES

Puja totes les fotografies de què disposis. A l’usuari li agrada veure els detalls i l’estat de l’habitatge.
Com a imatge principal, posa-hi la que millor expliqui l’habitatge, actuarà d’ham perquè l’usuari segueixi coneixent el producte.
Intenta que les fotografies tinguin una resolució òptima i llum suficient.

–    ORDENADES

Ordena les imatges com si fessis una visita a l’immoble. Així, l’usuari sentirà com si l’estigués visitant.
Posa títol a cada fotografia per ajudar a comprendre l’espai que s’està visualitzant.

5 … I UNA PEL·LÍCULA, TAMBÉ

13

–    Afegeix vídeos, que aporten realisme a l’immoble i ajuden l’usuari a veure amb més claredat les seves característiques. Així, les sol·licituds seran de més qualitat.
–    També augmentaràs la qualitat de l’anunci i potenciaràs la seva posició a la llista de resultats.
–    Els vídeos queden pujats al canal d’habitaclia.com a You Tube, on qualsevol persona pot veure’ls.

6 ACTUALITZA

14

–    Revisa sovint els teus anuncis i impedeix que caduquin. Si creus que els pots millorar amb informació actualitzada, fes-ho.
–    Els usuaris fan cerques filtrades, així que com més actual i completa sigui la informació de l’anunci, més atractiu tindrà per a l’usuari.

Si necessites més informació sobre com millorar la qualitat dels teus anuncis, no dubtis en trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.