Com puc fer els meus anuncis més atractius per millorar els resultats?

6 de juliol del 2018

anuncis-fitxa

Una de les preocupacions més habituals que comenten els gestors de habitaclia que parlen amb tu és com millorar la qualitat dels anuncis per obtenir un millor posicionament a la llista de resultats.

És per això que ara actualitzem aquest article, on expliquem diferents accions que pots dur a terme perquè els teus anuncis agradin més als usuaris que busquen un habitatge i es decideixin a enviar una sol·licitud d’informació.

El format dels anuncis de habitaclia està dissenyat per atreure les mirades dels nombrosos usuaris que ens visiten cada mes. Tots ells són compradors o llogaters potencials.

La fitxa de l’immoble, amb la informació distribuïda en seccions, té la finalitat d’aconseguir que rebis el màxim nombre de sol·licituds d’informació. A vegades, però, pot ocórrer que un anunci no rebi visites ni sol·licituds comparat amb altres de característiques similars.

La clau rau en aconseguir que els anuncis agradin més als usuaris que volen trobar casa, que resultin més atractius.

Exposem aquí alguns elements i accions que faran que el teu anunci augmenti el seu poder d’atracció sobre els milers d’usuaris que vénen a habitaclia a la recerca d’habitatge.

1    INFORMA L’ANUNCI

9

–    QUANTITAT
Posa-hi tanta informació com sigui possible. Un anunci que rep moltes sol·licituds i un altre que no en rep tantes, poden presentar diferències importants pel que fa a la quantitat d’informació que ofereixen.

–    QUALITAT
Proporciona la millor informació possible de l’habitatge que poses a la venda o en lloguer. Totes les dades que escriguis a la fitxa de l’anunci augmentaran la qualitat de l’anunci i dels contactes que generarà. Pel contrari, si hi manca informació, pots crear confusió i generar contactes de poca qualitat. Quanta més informació de qualitat aportis a l’anunci, millor posicionat estarà l’immoble a les llistes de resultats.

–    ACTUALITZADA
Es necessari que la informació dels anuncis estigui actualitzada, sobre tot el preu, que pot quedar desfasat en poc temps. Trobar un anunci amb informació de fa mesos, genera desconfiança. Seguirà a la venda el pis?, es preguntarà l’usuari.

–    COMPLETA
Evita deixar en blanc cap camp d’informació. Recorda que els usuaris quan estan cercant un immoble apliquen filtres per característiques, com l’ascensor, el pàrquing, la terrassa…  Si deixes un camp en blanc o sense especificar-lo, aquell anunci pot no aparèixer en el llistat de cerca amb filtres que ha fet l’usuari.

2 SITUA’T EN EL MAPA

10

–    ÚTIL

Afegeix el mapa amb la ubicació geogràfica de l’immoble a la fitxa. És molt útil per a l’usuari i l’ajuda a saber si l’immoble compleix amb els requisits que desitja. Això contribueix a generar contactes de qualitat. Tingues en compte que la ubicació és el filtre més utilitzat.

–    EXACTE

És molt recomanable que informis l’adreça exacta de l’immoble per obtenir un rendiment òptim de l’anunci. Pots triar la manera com es visualitzarà aquesta informació:
o    L’adreça exacta: el carrer i el número on es troba l’immoble. Aquesta informació dóna qualitat, versemblança i fiabilitat a l’anunci.
o    Només el carrer on es troba l’immoble, sense especificar el número.
o    Només el barri o zona on es troba l’immoble.

3 SIGUES DIFERENT

–    EL DESTACAT

Fes saber als usuaris perquè aquest immoble és diferent i millor que els altres quan aparegui en la llista de resultats. Emfatitza els aspectes més rellevants en una línia que serveix de titular de l’anunci.

–    LES OBSERVACIONS

11

Descriu les principals característiques de l’immoble. En aquesta secció, habitaclia t’ofereix consells per estructurar la informació i crear la millor presentació escrita de l’immoble.
Perquè contribueixi a generar sol·licituds, sigues concís i fidel a la realitat. Mira de transmetre a l’usuari una idea clara de quin habitatge vens o llogues per despertar el seu interès.
Evita les majúscules, està comprovat que són més lentes de llegir.

4 UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES

12

–    DESCRIPTIVES

Puja totes les fotografies de què disposis. A l’usuari li agrada veure els detalls i l’estat de l’habitatge.

Com a imatge principal, posa-hi la que millor expliqui l’habitatge, actuarà d’ham perquè l’usuari segueixi coneixent el producte.

Intenta que les fotografies tinguin la màxima qualitat que sigui possible i llum suficient.

T’oferim diverses recomanacions per aconseguir impactar més a l’usuari amb les fotografies dels teus immobles.

–    ORDENADES

Ordena les imatges com si fessis una visita a l’immoble. Així, l’usuari sentirà com si l’estigués visitant.

Posa títol a cada fotografia per ajudar a comprendre l’espai que s’està visualitzant.

5 … I UNA PEL·LÍCULA, TAMBÉ

13

–    Afegeix vídeos, que aporten realisme a l’immoble i ajuden l’usuari a veure amb més claredat les seves característiques. Així, les sol·licituds seran de més qualitat.
–    També augmentaràs la qualitat de l’anunci i potenciaràs la seva posició a la llista de resultats.
–    Els vídeos queden pujats al canal d’habitaclia a You Tube, on qualsevol persona pot veure’ls. Fes clic aquí, si en vols saber més. 

– Ara també pots incloure en els teus anuncis la visita virtual en 3D que contribueix a augmentar el nombre i la qualitat de les sol·licituds i et diferencia de la competència.

6 ACTUALITZA

14

–    Revisa sovint els teus anuncis i impedeix que caduquin. Si creus que els pots millorar amb informació actualitzada, fes-ho.
–    Els usuaris fan cerques filtrades, així que com més actual i completa sigui la informació de l’anunci, més atractiu tindrà per a l’usuari.

Si necessites més informació sobre aquest tema, no dubtis en trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.