Com els productes de visibilitat t’ajuden a destacar més en les alertes d’habitaclia

7 de Juliol del 2016

post_1

Fa uns dies, t’explicàvem com es creen les alertes d’habitaclia i la seva funció per aportar la màxima visibilitat als teus anuncis i per ajudar les persones a trobar una nova casa al portal.

Actualment, habitaclia té actives més de 2.300.000 alertes. Com et dèiem, no es tracta d’un enviament massiu, si no selectiu, en el qual cada usuari demana rebre en les alertes el tipus d’habitatge que desitja, el que està buscant. És per això que els immobles que apareixen en les alertes reben més visites i tenen més possibilitats de ser venuts o llogats en un període de temps més curt.

Si tens contractat els productes de visibilitat immoble Premium o Oportunitat, el teu anunci obtindrà avantatges rellevants sobre la resta d’anuncis que apareixen en cada alerta. Anem a veure com t’ajuden a ser més visible i notori en les alertes dels usuaris.

Els immobles Premium en les alertes

Si tens assignat un immoble Premium, apareixerà situat en les primeres posicions en les alertes que compleixin amb els requisits que ha demanat l’usuari. En funció de la seva qualitat, es mostrarà abans que la resta d’anuncis d’aquesta alerta. D’aquesta manera, l’usuari el veurà abans i tindrà més possibilitats de ser visitat.

Els immobles Oportunitat en les alertes

Si tens assignat un immoble Oportunitat, pot apareixer en les alertes que compleixin amb els requisits que ha demanat l’usuari.

En cada alerta, hi ha un bloc d’immobles Oportunitat, amb dos anuncis Oportunitat, que coincideixen amb els requisits de l’alerta.

La teva marca a les alertes

Dins de les alertes, la presència del teu logotip et permet projectar la teva marca i promocionar la teva empresa entre els usuaris que busquen casa a la zona.

Els logotips apareixen en les alertes en dues posicions diferents: una, a la part superior, i una altra, en la part inferior de l’alerta. Tots els logotips contractats apareixen en les alertes encara que la seva aparició és aleatòria, és a dir, no segueix un ordre.

Volem recordar-te que el pack Premium inclou el servei del logo en les alertes.

En resum, volem recordar-te que la presència de la teva marca dins de les alertes suposa un augment de la teva visibilitat com a professional expert en la zona, en un moment de la recerca en el que l’usuari està molt receptiu.

Si necessites més informació sobre com els productes de visibilitat et poden ajudar a ser destacar en les alertes de habitaclia, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.