Com aconseguir la màxima visibilitat amb els productes d’habitaclia.com

27 de Març del 2014

img2

En anteriors articles d’aquest blog, ens hem referit als productes exclusius d’habitaclia.com per augmentar la visibilitat dels teus anuncis: l’immoble Premium, el Destacat i la Oportunitat. Ara anirem un pas més enllà, combinant les tres opcions en un mateix anunci perquè obtinguis la màxima visibilitat.

L’immoble Premium, el Destacat i la Oportunitat multipliquen la visibilitat i ajuden a aconseguir millors resultats als teus anuncis. Aquestes són les principals característiques de l’immoble Premium, Destacat i Oportunitat.

Com aconseguir la màxima visibilitat dels teus anuncis:

La combinació de diferents productes d’habitaclia.com t’ajudarà a maximitzar la visibilitat dels teus anuncis. Anem a veure els avantatges de combinar diversos productes de visibilitat en un mateix anunci.

ANUNCI PREMIUM + DESTACAT

Amb aquesta combinació, aconsegueixes POSICIONAR el teu anunci i a més DESTACAR sobre la resta. L’immoble Premium ubica l’anunci en les primeres posicions de la llista de resultats dels usuaris. Amb el Destacat, a més, el resaltarás de forma instantània amb un color de fons i així cridaràs l’atenció de tots els usuaris.

premium+destacat

ANUNCI PREMIUM + OPORTUNITAT

Amb aquesta combinació, aconsegueixes POSICIONAR el teu anunci i a més DISTINGIR-TE de la resta. Com hem vist, amb Premium situes el teu anunci en una posició privilegiada de la llista de resultats i amb Oportunitat, el distingeixes i t’assegures que aparegui en les alertes que reben els usuaris que busquen un immoble semblant.

opòrtunidad+destacado

ANUNCI PREMIUM + DESTACAT + OPORTUNITAT

Utilitzant els tres productes de forma simultània, pots fer que un immoble ressalti al mateix temps com Premium, ocupant les primeres posicions de la llista de resultats de cerca, Destacat, ressaltant de la resta en color, i com Oportunitat, apareixent en les alertes dels usuaris.

destacado

 

Des de la teva àrea privada de client, és molt fàcil combinar aquests productes. Fent clic, pots assignar Premium, Destacat i Oportunitat als teus immobles fàcilment. Els canvis es produiran a l’instant: quan activis un immoble com Premium veuràs a l’instant el canvi a les primeres posicions, quan activis un immoble com Destacat o Oportunitat, el canvi s’actualitzarà de forma instantània. També podràs modificar-los quan vulguis i fer altres combinacions amb altres anuncis.

intranet

 

Si necessites més informació sobre com aconseguir la màxima visibilitat dels teus anuncis, no dubtis en trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.