Augmenta la visibilitat i el posicionament dels teus anuncis amb el nou 3D Visita Virtual

29 de Gener del 2018

A habitaclia ens esforcem per millorar cada dia i poder oferir-te millors eines per augmentar l’efectivitat dels teus anuncis al portal. Fins ara disposàvem de productes exclusius per millorar la visibilitat de la teva publicació com són l’immoble Premium, el Destacat, l’Oportunitat i el Mòdul Líder.

Ara volem presentar-te 3D Visita Virtual, una tecnologia moderna i innovadora que ajudarà a augmentar la visibilitat del teus anuncis i també el seu posicionament al llistat de cerca, que ofereix una experiència de visita única al comprador potencial.

L’usuari que hagi visitat l’immoble amb la visita virtual tindrà una idea molt clara de com és aquell immoble. Si decideix enviar-te una sol·licitud, ho fa més convençut sobre l’interès que li genera aquell immoble. Les sol·licituds que rebis seran, per tant, de més qualitat.

Aquests són els avantatges de 3D Visita Virtual per a la teva publicació a habitaclia:

–    Millora el posicionament als llistats de cerca de la teva població o àrea d’influència i, per tant, augmenta la visibilitat de l’anunci. Els immobles que tenen 3D Visita Virtual augmenta posicions respecte als que no en tenen.

–    Contribueix a augmentar el nombre i la qualitat de les sol·licituds que reps per aquell anunci, ja que l’usuari te una idea més clara sobre aquell immoble.

–    La gestió de 3D visita Virtual és fàcil i ràpida des de la teva àrea privada de client d’habitaclia: pots canviar-lo i reassignar-lo a un altre immoble en el moment que decideixis.

–    Contribueix a millorar la imatge de la teva empresa – és una tecnologia innovadora – i a diferenciar-te de la competència.

–    Es pot combinar amb els productes Destacat, Oportunitat o Mòdul Líder, que també augmenten la visibilitat dels teus productes.

Si desitges més informació sobre el nou 3D Visita Virtual, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.