Ara els teus anuncis també es poden buscar sobre el mapa

31 de Juliol del 2015

post_2

En el nostre compromís per millorar el portal dia a dia i oferir-te un millor servei, estem introduïnt la vista mapa, que ofereix una distribució geogràfica dels pisos sobre la zona en la qual està buscant l’usuari.

En realitzar una cerca, l’usuari pot triar veure els immobles en format de llistat o bé distribuïts sobre el mapa. D’aquesta manera, ampliem la forma de cerca dels teus productes, que estaran més a prop dels possibles compradors.

post_2_1

Quan navegues, els immobles disponibles es van desplegant sobre el mapa, així, vas descobrint l’oferta de la zona. És per això que és molt important que tots els teus anuncis tinguin escrita l’adreça exacta, perquè puguin aparèixer situats al mapa. Volem recordar-te que pots triar la forma en què es visualitzarà aquesta informació: que es vegi l’adreça exacta; o bé, només el carrer on es troba l’immoble, sense especificar el número; o bé, només el barri o zona on es troba l’immoble. Si no vols que es vegi l’adreça, els anuncis apareixen en el mapa sense una ubicació específica. Aquest article sobre com fer els teus anuncis més atractius pot ser útil per a tu.

En la nova vista mapa, quan passes el ratolí per sobre del punter, es mostra un resum de les característiques de l’anunci, que enllaça amb el mateix anunci. Per això, volem recordar-te la importància de tenir imatges amb una resolució òptima en tots els teus anuncis, amb l’objectiu d’aconseguir més contactes i de més qualitat. Per obtenir més efectivitat amb la fotografia de portada, és convenient col·locar una imatge amb un pla general. En aquest enllaç pots saber més sobre el tractament de les fotografies a habitaclia.

Si necessites més informació sobre aquest tema, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.