Aprofita l’oportunitat que representa la secció especial BMP 2015

21 de Setembre del 2015

post_2_c

Amb motiu de la celebració del Barcelona Meeting Point (BMP), habitaclia es troba ultimant els detalls de la secció especial BMP 2015, que estarà activa des del 7 d’octubre fins al 9 de novembre.

A l’espai Barcelona Meeting Point a habitaclia, els usuaris disposen d’una selecció de les millors promocions i immobles amb els logos de les empreses que els anuncien.

T’animem a aprofitar aquesta oportunitat per mostrar els teus productes d’una manera diferent i per generar més contactes des d’aquesta nova ubicació, a la qual els milers d’usuaris que busquen habitatge a habitaclia accedeixen directament des de la home del portal.

Volem remarcar també que la presència dels teus productes en la secció BMP 2015 contribueix a posicionar la teva empresa i a diferenciar-la de la competència en el marc de la promoció del saló immobiliari de Barcelona.

La campanya BMP d’habitaclia comprèn aquests beneficis per a la teva empresa i els teus productes:

La presència de la teva empresa a la secció especial BMP, amb accés des de la pàgina inicial i des dels bàners distribuïts pel portal.

p2-1

Destaca sobre la competència amb la publicació de les millors promocions i immobles a la secció BMP.

p2-2

Accedeix de forma més ràpida als usuaris que busquen habitatge, amb l’enviament de 2 emailings a més de 150.000 usuaris, convidant-los a visitar la secció i anunciant el producte que s’hi anuncia.

p2-3

Diferència els teus anuncis de la resta amb un distintiu BMP visible des de les llistes de resultats de població i a les fitxes dels anuncis de totes les promocions i immobles que apareixen a la secció.

p2-4

Barcelona Meeting Point tindrà lloc a la Fira de Barcelona del 21 al 25 octubre 2015.

Si vols oferir la teva promoció d’obra nova o immoble per a la campanya del Meeting Point d’habitaclia, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.