Ajuda interactiva per millorar la qualitat dels teus anuncis

27 de Gener del 2017

foto-header-cat

Amb l’objectiu d’ajudar-te a millorar la qualitat dels teus anuncis a habitaclia, recordem els avantatges de l’eina interactiva hem habilitat a la teva àrea privada de client.

Els beneficis d’augmentar la qualitat dels teus anuncis al portal són clars. Si augmenta la qualitat de l’anunci, també millora el seu posicionament a la llista de resultats quan un usuari fa una cerca. Això et reportarà més visites i, probablement, també més sol·licituds per a aquell anunci.

A habitaclia, volem que millorar la qualitat dels teus immobles sigui un procés fàcil i pràctic per a tu. Per això, hem desenvolupat aquesta eina que detecta quines àrees de l’anunci es poden ampliar i detallar.

Així, un cop hagis publicat l’anunci, podràs veure quins aspectes has de millorar perquè la barra de qualitat tendeixi a ser més verda que vermella, és a dir, perquè l’immoble tingui més qualitat. Si el sistema creu que pots obtenir una millor puntuació, l’eina interactiva et mostrarà un resum de les accions que pots portar a terme, com per exemple, pujar-hi més fotografies o un vídeo, o bé ampliar el text de les Observacions. La pantalla et guiarà per la fitxa de l’anunci i, pas a pas, et proporcionarà consells per completar les diferents seccions.

Com millorar la qualitat dels meus anuncis a habitaclia?

Aquí et suggerim algunes accions que pots fer:
–    Millorar la imatge destacada: és a dir, la foto que millor representi l’immoble.
–    Afegir-hi més fotografies. En aquest enllaç, et donem alguns consells per fer millors fotografies sense invertir més.
–    Afegir-hi una explicació més detallada a les Observacions. Aquí t’expliquem alguns trucs per redactar un text que convenci a l’usuari.
–    Pujar un vídeo que mostri un recorregut per dins de l’immoble i permeti visualitzar les diferents estances.
–   Et recomanem incloure l’adreça exacta de l’anunci, ja que aporta fiabilitat i confiança a l’anunci. Recorda que pot escollir que l’adreça sigui visible o no.

En aquest article, trobaràs més informació de valor per millorar la qualitat dels teus anuncis.

Si necessites més informació sobre aquest tema, no dubtis en trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.