Actualitza el teu web amb un web avançat d’habitaclia

8 de Juliol del 2016

post_2

Molts clients d’habitaclia han apostat per les nostres webs avançades per posar en valor la seva empresa, la seva marca i els seus productes. A habitaclia, posem tota la nostra empenta per crear un producte web a la teva mida que contribueixi a augmentar les teves oportunitats de negoci.

Totes les webs d’habitaclia són flexibles en el disseny, indexables en els cercadors d’Internet i socials, disposen dels accessos a les xarxes socials més populars. Les webs avançades, a més, es poden personalitzar totalment, responent així a les teves necessitats com a empresa i el teu criteri personal. Totes les opcions que ofereix el disseny web estan a la teva disposició.

A la web avançada, tu decideixes què elements vols incloure i com vols que es mostrin: imatges en moviment, accés directe al teu blog o el giny del teu Facebook, els menús i submenús com tu vulguis, serveis com el càlcul d’hipoteques… Les possibilitats són infinites. Sobre la base de les teves necessitats, treballem en el disseny.

Aquests són alguns exemples de webs avançades de recent creació:

El web de Més Metres destaca per tenir una home imponent, on les dades de contacte de l’empresa destaquen en primer terme, sobre un fons d’imatges rotatives d’immobles de luxe. Els menús “Venda”, “Lloguer” i “Habitatges de luxe” proposen a l’usuari un efecte curiós que l’anima a fer clic.

Per la seva banda, Finques Gassiot presenta una pàgina d’inici sòbria i elegant. Les imatges que la il·lustren volen subratllar la professionalitat de l’empresa. És una web d’aparença senzilla, que també és fàcil i clara en el seu funcionament.

Al web de Finques Ollé destaca la disposició del cercador per sobre de les imatges, on s’expliquen els diferents serveis que ofereix l’empresa.

Aquestes són les funcionalitats extra que oferim a les webs avançades:

Estructura de disseny totalment personalitzada, en la qual tu esculls on vols situar cada component.
Pot escollir tenir una doble capçalera: una gran, per a la pàgina principal o home, i una altra més petita, per a les altres pàgines de la web, en les quals el contingut té prioritat.
Imatges rotatòries en la capçalera, que canvien cada pocs segons, creant un gran impacte visual.
Possibilitat de personalitzar encara més el cercador, eliminant camps o canviant-los de posició.
Destacats en moviment. Apareixen de forma horitzontal i poden ser rotatoris, canviant cada pocs segons.

Totes les webs presenten aquestes característiques:

Disseny flexible i personalizable, que s’adapta a la teva imatge corporativa i a les teves preferències.
Indexables en els cercadors d’Internet. Permeten incloure paraules clau per a cada client i els continguts són llegibles per als cercadors, la qual cosa permet el posicionament de la web.
Compatibles amb Google Analytics, l’eina d’anàlisi web més reconeguda, que et dóna accés a les estadístiques del teu web.
Per compartir a les xarxes socials. Incorporen marcadors socials en la home i en les fitxes dels immobles, així els usuaris poden compartir i enllaçar els continguts. Els botons de Facebook, Twitter i Google + permeten que l’usuari faci clic en “m’agrada” i que l’immoble, tota la web o el contingut obtingui ressò i visibilitat entre els usuaris de les xarxes socials.

Què aporta una web nova a la teva empresa immobiliària?

– Potencia la teva imatge d’empresa
La web és un reflex de la teva empresa, per això ha de ressaltar les millors qualitats de la teva companyia. El disseny i els elements que et proposem, com el cercador o el mapa de localització responen a una estratègia pensada per ressaltar el millor del teu negoci.

– Genera noves oportunitats de venda i/o lloguer
Les webs avançades ressalten els teus productes. Apliquem recursos web nous, com les animacions o les fotografies adaptades a la pantalla, que aporten valor afegit als teus immobles i serveis, i converteixen la navegació en una experiència satisfactòria per al possible comprador.

Si ja tens una de les nostres webs, redissenyar-la per passar a una nova és molt fàcil! Si desitges més informació sobre les webs avançades, no dubtis a cridar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a comercial@habitaclia.com.