Accedeix directament als teus anuncis actius a habitaclia

17 de Novembre del 2015

post_2

Fa pocs dies, et vam anunciar algunes millores en la teva àrea privada de professional. Doncs bé, avui ens fixem en una altra novetat: l’accés directe als teus anuncis actius a habitaclia, que pots trobar a la columna de l’esquerra de l’àrea privada, al menú “Immobles”.

Atenent als teus suggeriments com a client d’habitaclia, hem afegit l’accés directe “Anuncis Actius” perquè volem que sigui més fàcil per a tu realitzar gestions amb els teus productes dins el portal.

Aquest accés directe t’ofereix una llista dels teus anuncis publicats i en actiu, classificats en columnes segons diferents criteris: la referència, la ubicació, l’operació, el tipus d’immoble, la superfície, el preu, la qualitat i la data de l’última modificació.

Així, ràpidament, pots conèixer l’estat global de la teva publicació: pots veure quins anuncis necessiten millorar la qualitat, o bé els que precisen que actualitzis les seves dades. Si fas clic sobre les columnes citades, els anuncis s’ordenaran segons el criteri.

Si necessites més informació sobre l’accés directe a “Anuncis Actius”, no dubtis a trucar-nos al 902 30 38 33 o escriure’ns a soporte@habitaclia.com.